Raw äppelpaj med mandelgrädde

8 Dec

InstaCam_2013-12-08_09-20-46-

Denna råa ”paj” har jag skrivit om förut, men den är så vansinnigt god och nyttig att jag måste skriva om den igen!

Raw äppelpaj med mandelgrädde

Du behöver: Mandlar, dadlar, ett äpple, nötter, kanel, strödadlar (kan ersättas med lite agavesirap).

Dag 1: Lägg mandlar och dadlar i blöt över natten. Se denna blogg för hela receptet på grädden och hur du mixar ihop den.

Dag 2: Riv äpplet och lägg på en assiett. Pudra över kanel. Hacka nötter och strössla över både nötter och strödadlar som ”smulpaj”. Klicka över mandelgrädden och njut tillsammans med en kopp te.

Ett svar to “Raw äppelpaj med mandelgrädde”

  1. Lina Marie Iréne 09 december 2013 den 22:59 #

    underbart! älskar den här rawfood-grejen. Och detta är ju inte jättedyra ingredienser. 🙂 Men visst är det inte helt bra att bland feta saker + söta saker (nötter + dadlar)? Men det är ju iaf mkt nyttigare än vanlig äppelpaj! BTW ska du hyra kolonilott nästa år också? Jag är väldigt sugen på det, undrar när man ska sätta igång. Är det svårt att få en lott på mariehem? // rawfood njutaren

Lämna ett svar till Lina Marie Iréne Avbryt svar