Tre sorters iste

10 Jul

Eftersom jag har galna mängder te hemma tänkte jag prova på att göra eget iste. På bilden ses följande tre varianter (från vänster räknat):

– Grönt senchate med smak av yoghurt & lime bryggt på vanligt vis som skall kallna, frysas in i tärningar och sedan krossas till en ismix.

– Grönt persikote bryggt på vanligt vis och smaksatt med agavesirap och en skvätt citron, skall svalna och förvaras i en tillbringare i kylen.

– Gröna Tigern bryggt på kallt vatten, skall dra i 6-8 timmar i rumstemperatur innan det kyls och serveras

Har du några iste-tips?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: