Scrambled tofu

22 Jan

20120122-070939.jpg

Här kommer receptet på scrambled tofu som jag skrev om nedan. En riktigt god och matig frukost som håller en mätt länge.

Receptet räcker till två personer.

1/2 paket tofu naturell (jag använde Kung Markattas ekologiska tofu)
1 msk mjölkfritt margarin
1/2 gul lök
1 tomat
Peppar, örtsalt
Senap och/eller äggfri majonnäs till servering

1. Smält margarinet i en stekpanna. Smula ned tofun och stek på låg värme.
2. Hacka tomat och lök, tillsätt i stekpannan och höj värmen till medelnivå.
3. Stek i ca 5 min och rör under tiden då och då. Krydda. Servera röran på grovt bröd tillsammans med senap och/eller majonnäs.

2 svar to “Scrambled tofu”

  1. Amanda 25 januari 2012 den 17:27 #

    Prövade det imorse och blev glatt överraskad! Rekomenderas!😀

    • Maria 25 januari 2012 den 17:39 #

      Vad kul! Det är godare än det ser ut å låter😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: