Gräddig pepparsås

22 Jan

20120122-114406.jpg

En väldigt god pepparsås på havregrädde och rött matlagningsvin som passar till biffar av alla de slag!

1/2 tsk krossad peppar (rosépeppar, svartpeppar, vitpeppar, grönpeppar)
2 dl havregrädde
1 tsk tomatpuré
1/2 grönsaksbuljongtärning
1 msk rött matlagningsvin

Blanda alla ingredienser i en kastrull på medel/högvärme. Låt koka i 5 min. Servera till biffar och potatis.

3 svar to “Gräddig pepparsås”

  1. tove 22 januari 2012 den 21:45 #

    den där såsen tycker jag verkar god!

  2. Maria Stenlund 24 januari 2012 den 19:08 #

    Jag vill vara gift med dig! Du gör alltid så god mat (ser det ut som iaf).

    • Maria 24 januari 2012 den 20:21 #

      Haha! alla mina ex ångrar sig bittert😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: