Raw cashewgrädde

11 Aug

20110811-012332.jpg

En god cashewgrädde passar utmärkt till raw kladdkakan eller körsbärspajen nedan.

Raw cashewgrädde

2 dl cashewnötter
1 dl vatten
1 tsk vaniljpulver
2 msk agavesirap

Mixa först nötterna till ett mjöl.
Tillsätt sedan övriga ingredienser och mixa till en slät och krämig grädde.

2 svar to “Raw cashewgrädde”

  1. Tove 23 augusti 2011 den 22:03 #

    längtar efter ett nytt inlägg och efter att träffa dig igen i september!
    kram

  2. milla 03 september 2011 den 18:01 #

    Det ska jag prova

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: