Raw äppelsmulpaj

25 Maj

20110525-095028.jpg

Raw äppelsmulpaj är bland det enklaste och godaste jag vet i raw food-väg, och går till och med att äta som frukost!

Recept till en portion:
1 ekologiskt äpple
1,5 msk hackade hasselnötter
1 msk strödadlar
lite kanel

Riv äpplet och fördela på en assiett. Puffa över lite kanel. Toppa med strödadlar och hasselnötter.
Servera eventuellt med cashew- eller mandelgrädde.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: