No Sweet Week: Raw banan-choklad-kokosglass

11 Jan

Hittills har dessa två dagar utan socker gått utan något som helst sötsug.
Testade ändå att göra en choklad-kokos-glass på frysta bananer, kakao och kokosflingor. Blev riktigt smarrigt, och sött!

Raw banan-choklad-kokosglass

1 fryst banan som tinats i 30 min
1 tsk kakao
1 tsk kokosflingor

Mixa alla ingredienser till en krämig och slät konsistens. Strö kokosflingor på toppen och servera genast.

7 svar to “No Sweet Week: Raw banan-choklad-kokosglass”

  1. Frida B 11 januari 2011 den 22:00 #

    Låter supergott! detta skall testas av mig!

    • Maria 11 januari 2011 den 22:06 #

      Jaa gör det, du ångrar dig inte🙂

  2. Sandra 11 januari 2011 den 22:03 #

    Det här ska jag prova!🙂

    • Maria 11 januari 2011 den 22:06 #

      Gör det! Går ju att variera med olika smaksättningar, har tex mixat banan och blåbär/hallon🙂

  3. healthywealthywellness 15 januari 2011 den 14:23 #

    Det låter sannerligen supergott! Jag tycker att fryst banan är jättegott, men att blanda med kakao och kokos måste smaka himmelskt gott!

  4. frida 06 juni 2011 den 0:08 #

    Linnéa gjorde bananchokladglass och hade i lite jordnötssmör. Mycket gott, rekommenderas.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Gamla bananer – recepttips! « Peppen – en blogg om veganism, yoga och hållbar livsstil. - 05 juni 2011

    […] Raw choklad- och bananglass Har jag skrivit om i ett tidigare inlägg. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: