3 x Raw lunch

12 Nov

På sistone har jag testat lite olika raw food-rätter till jobblunchen. Nedan är tre favoriter, samtliga hämtade från Erika Palmcrantz raw kokbok Raw Food på svenska.

Favoriten är nog basilikapeston nedan gjord på basilika, olivolja och pinjenötter. ”Tagliatellen” är hyvlad zucchini och morot.

 

Raw pasta med basilikapesto och kalamataoliver

Raw pasta med marinerade skogschampinjoner

Raw palsternackscouscous med päron och valnötter


2 svar to “3 x Raw lunch”

  1. Inger 12 november 2010 den 18:35 #

    Kan intyga att basilikapeston var suuupergod!! Den ska göras här oxå nån dag!😀

    • Maria 12 november 2010 den 21:03 #

      Yay! Ja basilikapeston funkar säkert utmärkt på vanlig pasta också🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: