Raw hasselnötsnougat

8 Sep

Raw hasselnötsnougat

Blir ca 15-20 st små bollar

2 dl hasselnötter
4 tsk vatten
2 msk agavesirap
2 tsk carobpulver eller kakao


Gör så här:
1. Kör hasselnötterna till ett fint mjöl i matberedare.
2. Tillsätt vatten, agavesirap och carobpulver eller kakao och kör igen.
3. Forma till små bollar och lägg i knäckformar.

Förvaras i kyl.

2 svar to “Raw hasselnötsnougat”

  1. Anna 03 november 2011 den 15:05 #

    Jag har provat dessa, verkligen goda! Jättefin blogg du har! /Anna

    • Maria 18 december 2011 den 21:01 #

      Tack för kommentaren🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: