Vård av sjukt djur

27 Okt
[Mintcrispchoklad och en bra bok på bussfärden med katt och sambo mot Skellefteå i lördags]

Är hemma idag på förmiddagen pga VAD som vi kanske skulle kunna kalla det, Vård av sjukt djur. Det är kissen som kräkts tre dagar i rad istället för att göra sina behov på toaletten. Idag ser han dock betydligt kryare ut och vi ger honom en sista chans att låta kroppen själv lösa problemet, annars blir det veterinären ikväll eller imorgon bitti.

Helgen var fin och stillsam. Läste ut Ann-Christine Grammings bok om köpstopp, rekommenderar den varmt! Lättläst och inspirerande. Läste även två tidskrifter. Just tidskrifter har jag ett kluvet förhållande till. Det är kul att handla dem, men jag finner sällan tid att läsa dem. Mest gillar jag att läsa dem i sträck från pärm till pärm. Helgens tidskrifter blev Må Bra och Yoga Journal.

Igår var vi bjudna på 30-årskalas. Inte ett kalas modell megaparty (som mitt eget förra sommaren med tältande kompisar, 4 punkband på en scen och så mycket veganmat som jag aldrig sett samlat förr på ett och samma ställe), utan en trvisam lunch med 27 personer inom födelsedagsbarnets olika släkter. Till lunch serverades tortillatårta (smaskens!) och till kaffet bjöds det morotskaka och snickers. Imponerade stort på mig själv genom att bara ta EN bit morotskaka och EN bit snickers. Det är boken ”12 veckor till ett självläkande liv” som ger effekt.

I fredags inhandlades även en större mängd torkad frukt och nötter så jag kan börja laga alla möjliga härliga RAW efterrätter förutom de dadelbollar jag ständigt kör med (dadlar + solrosfrön + mandel + kokos).

På onsdag natt hoppar jag på nattåget mot Göteborg där min bästa väninna bor. Ser så oerhört mycket fram emot att få träffa henne!

[mmm..en massa mat som väntar på att bli raw food i efterrättsform!]
Annonser

2 svar to “Vård av sjukt djur”

  1. Monica 27 oktober 2008 den 11:19 #

    Då kan du vinka på mej en bit söder om Alingsås, jag ser västra stambanan från mitt smultronställe!

  2. Selmas småprat 31 oktober 2008 den 5:37 #

    Har precis börjat läsa köpstoppsboken, fick tag i den i veckan………

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: