Onsdag – yogatips!

20 AugDags för ett nytt yogatips!

Idag tänkte jag tipsa om den utmärkta podcasten YogaDownload.com
Där hittar du för närvarande kring 30 olika podcasts som samtliga är kring 20-25 minuter långa och du kan prenumerera på nya avsnitt via t ex iTunes. Klasserna är på engelska, och det krävs lite förkunskaper inom yoga innan du kan pova på en sådan här så kallad ”audio class” där du alltså enbört hör läraren berätta hur du tar dig igenom alla asanas. Har du yogat en del innan bör det inte vara något problem att hänga med. Men det finns även hjälpredan ”Pose Guide” som du kan ladda ner om du har möjlighet att skriva ut. Där får du bilder på samtliga övningar i passet.

Har testat säkert tio av dessa yoga podcasts och är hur nöjd som helst. Det som är bra med dessa pass är dels att de är ”audio”, dvs du behöver inte titta på en skärm/tv utan kan koncentera dig och fokusera lättare på övningarna. Dels är övningarna rätt tuffa, men inte i överkant. Det är väl investerade 20-25 minuter som jag oftast rivstartar morgonen med.

Uppmanar dig som läser detta inlägg och är intresserad av yoga att testa en audio class så fort du får tid, och skriv en kommentar om hur du upplevde det hela 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: